PARANGALL | Žarko sunce na digitalnom nebu Psihomodo Popa

Psihomodo je nakon uspjelog "Ćiribu ćiriba" ponovo našao razlog za pjesmu i apsolutno zaslužio palac gore. I na koncertima i u studijskom izdanju.

NOVI ALBUM PSIHOMODO POPA Zabavni rock’n’roll klasik u spomen na Tigrana Kalebotu

Kad je koncem 2017. godine iznenada umro Tigran Kalebota, šok i nevjerica su bili ogromni. Ne samo među dečkima iz Psihomodo popa, koji su ostali bez bubnjara, suosnivača benda i čovjeka koji se brinuo o jako mnogo stvari iza scene, nego i u široj javnosti. Pišući tada in memoriam Tigranu - koji je daleko češće mene pitao o mom zdravstvenom stanju nego ja njega jer za ovo drugo nije ni bilo potrebe pošto je bio zdrav ko dren - napisao sam da bi i on bio najsretniji kad bi Psihomodo nastavili bez njega.

Umro Tigran Kalebota

Dragi svi,

iznenada nas je napustio naš bubnjar i veliki prijatelj Tigran Kalebota.
U prevelikom smo šoku.

Molimo za razumijevanje dok ne dođemo k sebi.

Psihomodo Pop

Psihomodo pop druženjem u Rockmarku najavljuje '30 GODINA ZMAJA'

Godine 1983. nastao je sastav koji svojom beskompromisnom svirkom, žestokim zvukom i scenskim nastupom osvaja prostore bivše države munjevitom brzinom. 2018. godine, taj sastav slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma 'Godina zmaja'.

Slavlje Psihomodo popa i njihove publike zakazano je za subotu 2. lipnja 2018., kada će bend održati veliki koncert '30 GODINA ZMAJA' na zagrebačkoj Šalati!

Hrvatski Stonesi, usporedba je koja ih prati od samih početaka, a njihov stvaralački rad svih ovih godina to i potvrđuje. Psihomodo, kao malo koji drugi bend, svakim novim singlom i albumom publici i kritičarima servira odličan materijal kojim razveseljavaju dugogodišnje fanove, a isto tako privlače mlađe generacije.

Psihomodo pop: Unpljugd @ Vintage Industrial

15. rujna rezervirajte za veliko otvorenje sezone Vintage Industriala uz genijalni Psihomodo Pop u 'Unpljugd' izdanju te u pratnji Napalm Djevica i brass sekcije.

UNPLJUGD 20

1995. godina je koju Psihomodo pop s razlogom jako dobro pamti.

Najuspješnija turneja sa svim rasprodanim koncertima, a album 'Unpljugd' postao je najslušaniji i najprodavaniji album Psihomodo Popa do tada.
''Stari Zagrepčanci i pravi rockeri znaju da je za sve kriva Gavella. Koji je to bio početak vrlo kulturne turneje na kazališnim daskama… Odsvirali smo unplugged koncert koji je odmah dao i novu hrvatsku riječ Unpljugd.'', kaže Davor Gobac.

Neograničen rok trajanja

Točno dvjesto godina nakon što je Napoleon Bonaparte abdicirao te je prognan na Elbu, planetarno popularna rock skupina Psihomodo Pop zagrebačkim će koncertom u Domu sportova započeti koncertnu turneju. Zagrebački koncert 11. travnja početak je turneje ''Neograničen rock trajanja'' kojom Gobac i dečki obilježavaju prvih trideset godina postojanja.  

Psihomodo Pop: Tri dana tuluma u Gavelli

Što su rekli, napisali, objavili nakon koncerta u Gavelli ...